Poroka na prostem: Katarina + Simon

Ob našem prvem skupnem srečanju pred kakšnim slabim letom sem vedel, da bo ta dan napolnjen s smehom, sproščenostjo in dobro voljo. In nisem se zmotil! Nasmeha na njunih obrazih tisti dan ne bi mogel izbrisati prav nihče.

Katarina in Simon sta dan, ko sta se zaobljubila, zares skrbno načrtovala in to je bilo seveda opaziti. Sicer pa, kot sta zapisala na svoji spletni strani, tako ali tako na sam poročni dan ne more iti nič narobe, gre lahko samo drugače. Super misel, za vse tiste, ki vas vsa organizacija še čaka in tiste, ki vam skrbi v smislu: “ali bo vse tako kot sva si zamislila,” rade kratijo spanec.

Vse skupaj se je pričelo pri Katarini doma, kjer je pri svojih pripravah imela številčno družbo pomočnic, ki so ji popestrile jutranje čakanje na svojega izbranca.

aljazhafner_com_poroka_na_prostem_katarina_simon_001 aljazhafner_com_poroka_na_prostem_katarina_simon_002 aljazhafner_com_poroka_na_prostem_katarina_simon_003 aljazhafner_com_poroka_na_prostem_katarina_simon_004 aljazhafner_com_poroka_na_prostem_katarina_simon_005 aljazhafner_com_poroka_na_prostem_katarina_simon_006 aljazhafner_com_poroka_na_prostem_katarina_simon_007 aljazhafner_com_poroka_na_prostem_katarina_simon_008 aljazhafner_com_poroka_na_prostem_katarina_simon_009Skavtski prijatelji so poskrbeli, da Simon Katarine ni dobil kar tako in so mu pripravili vrsto preizkusov, ki pa jih je seveda brez težav opravil.

aljazhafner_com_poroka_na_prostem_katarina_simon_010 aljazhafner_com_poroka_na_prostem_katarina_simon_011Civilni obred je potekal na UE občine Komenda.

aljazhafner_com_poroka_na_prostem_katarina_simon_012 aljazhafner_com_poroka_na_prostem_katarina_simon_013 aljazhafner_com_poroka_na_prostem_katarina_simon_014 aljazhafner_com_poroka_na_prostem_katarina_simon_015 aljazhafner_com_poroka_na_prostem_katarina_simon_016 aljazhafner_com_poroka_na_prostem_katarina_simon_017 aljazhafner_com_poroka_na_prostem_katarina_simon_018Za lokacijo fotografiranja sta si K+S izbrala izvir Kamniške Bistrice in moram priznati, da sem bil ob prihodu tja naravnost navdušen nad ambientom. Navdušenje pa se je nato le še stopnjevalo, ko sem videl kako sproščeno mladoporočenca delujeta pred samim objektivom.

aljazhafner_com_poroka_na_prostem_katarina_simon_019 aljazhafner_com_poroka_na_prostem_katarina_simon_020 aljazhafner_com_poroka_na_prostem_katarina_simon_021 aljazhafner_com_poroka_na_prostem_katarina_simon_022 aljazhafner_com_poroka_na_prostem_katarina_simon_023 aljazhafner_com_poroka_na_prostem_katarina_simon_024 aljazhafner_com_poroka_na_prostem_katarina_simon_025 aljazhafner_com_poroka_na_prostem_katarina_simon_026 aljazhafner_com_poroka_na_prostem_katarina_simon_027 aljazhafner_com_poroka_na_prostem_katarina_simon_028 aljazhafner_com_poroka_na_prostem_katarina_simon_029 aljazhafner_com_poroka_na_prostem_katarina_simon_030 aljazhafner_com_poroka_na_prostem_katarina_simon_031aljazhafner_com_poroka_na_prostem_katarina_simon_033Nekaj malega fotografij smo nato na poti proti Poljanski dolini na hitro napravili še v Škofji Loki, saj se nam je že precej mudilo.

aljazhafner_com_poroka_na_prostem_katarina_simon_034 aljazhafner_com_poroka_na_prostem_katarina_simon_035 aljazhafner_com_poroka_na_prostem_katarina_simon_036 aljazhafner_com_poroka_na_prostem_katarina_simon_037 aljazhafner_com_poroka_na_prostem_katarina_simon_038 aljazhafner_com_poroka_na_prostem_katarina_simon_039Cerkveni obred je potekal v cerkvi Sv. Volbenka nad Poljanami, kjer se je kar trlo skavtov in kjer me je zares očarala čudovita svetloba v sami notranjosti.

aljazhafner_com_poroka_na_prostem_katarina_simon_040 aljazhafner_com_poroka_na_prostem_katarina_simon_041 aljazhafner_com_poroka_na_prostem_katarina_simon_042 aljazhafner_com_poroka_na_prostem_katarina_simon_043 aljazhafner_com_poroka_na_prostem_katarina_simon_044 aljazhafner_com_poroka_na_prostem_katarina_simon_045 aljazhafner_com_poroka_na_prostem_katarina_simon_046 aljazhafner_com_poroka_na_prostem_katarina_simon_047 aljazhafner_com_poroka_na_prostem_katarina_simon_048Pri K+S se je vse skladalo z njunim skavtskim duhom in njuno vsesplošno razigranostjo. Poroka na prostem, kot se za prava avanturista spodobi, tako najbrž v nobenem trenutku niti ni bila pod vprašajem. In zares je čudovito, ko lahko zabava poteka v tako krasnem ambientu kot ga ponuja topler ob Tavčarjevem dvorcu na Visokem v Poljanski dolini in katerega sta s pomočjo družine in prijateljev zares lepo dekorirala! Za odlično zabavo pa so poskrbeli člani skupine Atlantix, po mojem mnenju ena boljših, če ne najboljša skupina, kar sem jih imel do sedaj priložnost slišati na porokah.

aljazhafner_com_poroka_na_prostem_katarina_simon_049aljazhafner_com_poroka_na_prostem_katarina_simon_051 aljazhafner_com_poroka_na_prostem_katarina_simon_050aljazhafner_com_poroka_na_prostem_katarina_simon_052 aljazhafner_com_poroka_na_prostem_katarina_simon_053 aljazhafner_com_poroka_na_prostem_katarina_simon_054 aljazhafner_com_poroka_na_prostem_katarina_simon_055 aljazhafner_com_poroka_na_prostem_katarina_simon_056 aljazhafner_com_poroka_na_prostem_katarina_simon_057 aljazhafner_com_poroka_na_prostem_katarina_simon_058 aljazhafner_com_poroka_na_prostem_katarina_simon_059 aljazhafner_com_poroka_na_prostem_katarina_simon_060 aljazhafner_com_poroka_na_prostem_katarina_simon_061

– Aljaž

Make-up: Anja Skok

Glasba: Atlantix

Lokacija: Tavčarjev dvorec v Poljanski dolini

 

 

 

    • Tamara, hvala! Simpatičnosti se pač ne da kar tako skriti. ;)

  • Maja said:

    Odlične fotke, mladoporočenca kar izžarevata energijo, pa tudi prostor za "afterparty" je zelo izviren!

Leave a Reply