Poroka na Visokem v Poljanski dolini: Mateja + Luka

Če se še spomnite, kakšno vreme nam je narava postregla v maju, potem boste najbrž težko verjeli, da se je tale poroka odvijala ravno tiste majske dni. Bila je prva poroka v letošnjem letu in trema je bila zato razumljivo nekoliko večja. Pri odpravljanju le te pa vsakodnevno klikanje portalov, ki ponujajo vremensko napoved, sprva vsekakor ni preveč pomagalo. Vse nekje do četrtka, ko se je vremenska slika pričela malce “jasniti” ter s tem rasti upanje, da prva poroka v letu 2013 ne bo popolnoma namočena. In ko je v petek, dan pred dnem D ali P :) v tem primeru, ves dan zares lilo kot iz škafa, sem bil prepričan, da se je nebo iztrošilo in da nam bo odgrnilo svoje oblake in nam ponudilo sonce. In res, ko sem se na sobotno jutro navsezgodaj, poln adrenalina spravil iz postelje mi je pogled skozi okno pričaral nasmeh na obraz.

Seveda pa vreme ni bilo edini razlog za veselje. Čakal me je namreč dan v zares dobri družbi. Že ko sem Matejo in Luka prvič kot par srečal kakih pet let nazaj, na enem izmed taborjenj študentov, sem imel priložnost spoznati, kako pozitivna energija vlada v njuni družbi. In od takrat se, razen tega da sta se odločila za izpoved večne ljubezni, ni kaj dosti spremenilo. Mateja je takoj, ko je dozorela ideja o potrditvi njune zveze, vedela kaj hoče in da bo poroka na Visokem v Poljanski dolini. S to idejo se je obrnila na tamkajšnjega župana  in tako ju je doletela čast, da sta lahko bila prva, ki sta svoj DA izrekla v dvorcu, ki je bil nekoč last našega književnika Ivana Tavčarja.

aljazhafner_com_poroka_na_visokem_mateja_luka_001 aljazhafner_com_poroka_na_visokem_mateja_luka_002 aljazhafner_com_poroka_na_visokem_mateja_luka_003 aljazhafner_com_poroka_na_visokem_mateja_luka_004 aljazhafner_com_poroka_na_visokem_mateja_luka_005 aljazhafner_com_poroka_na_visokem_mateja_luka_006 aljazhafner_com_poroka_na_visokem_mateja_luka_007 aljazhafner_com_poroka_na_visokem_mateja_luka_008 aljazhafner_com_poroka_na_visokem_mateja_luka_009 aljazhafner_com_poroka_na_visokem_mateja_luka_010 aljazhafner_com_poroka_na_visokem_mateja_luka_011 aljazhafner_com_poroka_na_visokem_mateja_luka_012 aljazhafner_com_poroka_na_visokem_mateja_luka_013 aljazhafner_com_poroka_na_visokem_mateja_luka_014 aljazhafner_com_poroka_na_visokem_mateja_luka_015 aljazhafner_com_poroka_na_visokem_mateja_luka_016 aljazhafner_com_poroka_na_visokem_mateja_luka_053 aljazhafner_com_poroka_na_visokem_mateja_luka_017 aljazhafner_com_poroka_na_visokem_mateja_luka_018 aljazhafner_com_poroka_na_visokem_mateja_luka_019 aljazhafner_com_poroka_na_visokem_mateja_luka_020 aljazhafner_com_poroka_na_visokem_mateja_luka_021 aljazhafner_com_poroka_na_visokem_mateja_luka_022 aljazhafner_com_poroka_na_visokem_mateja_luka_023 aljazhafner_com_poroka_na_visokem_mateja_luka_024 aljazhafner_com_poroka_na_visokem_mateja_luka_025 aljazhafner_com_poroka_na_visokem_mateja_luka_026 aljazhafner_com_poroka_na_visokem_mateja_luka_027

Po civilnem obredu in krajšem fotoshootingu smo se skupaj s pričama in voznikom odpravili najprej na Šmarjetno goro na kosilo, potem pa na malo daljši fotoshooting v park na Brdu pri Kranju. Zares sem užival vsak trenutek, ki smo ga preživeli skupaj in sem vesel, da sem lahko poročno sezono začel v tako krasni družbi.

aljazhafner_com_poroka_na_visokem_mateja_luka_028 aljazhafner_com_poroka_na_visokem_mateja_luka_029 aljazhafner_com_poroka_na_visokem_mateja_luka_030 aljazhafner_com_poroka_na_visokem_mateja_luka_031 aljazhafner_com_poroka_na_visokem_mateja_luka_032 aljazhafner_com_poroka_na_visokem_mateja_luka_033 aljazhafner_com_poroka_na_visokem_mateja_luka_034 aljazhafner_com_poroka_na_visokem_mateja_luka_054 aljazhafner_com_poroka_na_visokem_mateja_luka_035 aljazhafner_com_poroka_na_visokem_mateja_luka_036 aljazhafner_com_poroka_na_visokem_mateja_luka_037 aljazhafner_com_poroka_na_visokem_mateja_luka_038 aljazhafner_com_poroka_na_visokem_mateja_luka_039 aljazhafner_com_poroka_na_visokem_mateja_luka_040 aljazhafner_com_poroka_na_visokem_mateja_luka_041 aljazhafner_com_poroka_na_visokem_mateja_luka_042 aljazhafner_com_poroka_na_visokem_mateja_luka_043 aljazhafner_com_poroka_na_visokem_mateja_luka_044 aljazhafner_com_poroka_na_visokem_mateja_luka_045 aljazhafner_com_poroka_na_visokem_mateja_luka_046 aljazhafner_com_poroka_na_visokem_mateja_luka_047 aljazhafner_com_poroka_na_visokem_mateja_luka_048 aljazhafner_com_poroka_na_visokem_mateja_luka_049 aljazhafner_com_poroka_na_visokem_mateja_luka_050 aljazhafner_com_poroka_na_visokem_mateja_luka_051 aljazhafner_com_poroka_na_visokem_mateja_luka_052

– Aljaž

 

 

    Leave a Reply